У Газі гостра нестача мішків для трупів – ООН. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
16 жовтня 2023, 20:36

У Газі гостра нестача мішків для трупів – ООН

Сектор Гази, що перебуває під блокадою ізраїльських військ, стоїть на межі гуманітарного колапсу, повідомляє Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям та організації робіт (БАПОР). У цьому регіоні вже навіть не вистачає мішків для трупів та становище погіршується з кожним днем.

📢 "Кількість вбитих продовжує зростати. У Газі вже п'ятий день відсутня електроенергія, що призводить до кризової ситуації у наданні життєво важливих послуг, включаючи охорону здоров'я, водопостачання та санітарію. Це також загрожує продовольчій безпеці", - зазначається в пресрелізі агентства.

Станом на 15 жовтня в Газі працювали лише вісім центрів охорони здоров'я БАПОР, які мають обмежені запаси, менше ніж на місяць, для надання первинної медичної допомоги.

📅Нагадаємо, що проблеми у секторі Газа почались після нападу бойовиків ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня, що призвело до смерті більше тисячі цивільних. Багато мешканців Гази висловили підтримку цим терористичним діям.


Irta-fax
+Поширити: