Тіла ще двох загиблих знайшли під завалами у Запоріжжі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
18 жовтня 2023, 18:44

Тіла ще двох загиблих знайшли під завалами у Запоріжжі

Під завалами на місці ракетного удару росії по багатоповерховому житловому будинку у Запоріжжі знайдено ще два тіла. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв 18 жовтня.

📢 «Кількість людей, чиє життя обірвалося внаслідок нічної терористичної атаки росіян, збільшилася до чотирьох... Сьогодні було знайдено ще два тіла», - підкреслив він.

📢У ДСНС повідомили, що станом на 16.00 у Запоріжжі триває ліквідація наслідків ракетного удару, рятувальники здійснюють демонтаж напівзруйнованих конструкцій, а також проводять пошуково-рятувальні роботи. Від ГУ ДСНС залучається 9 одиниць техніки, 36 рятувальників.

❗Нагадаємо, що вночі у середу російські війська випустили шість ракет на Запоріжжя, одна з них влучила у багатоповерховий житловий будинок.

📅 Раніше було повідомлено про двох загиблих та трьох поранених, а також про пошукову роботу ще трьох осіб, які можуть перебувати під завалами.


Джерело: "Запорізька МВА, ДСНС України у Запорізькій області"
+Поширити: