В мережу потрапило відео нападу народного депутата Шахова на людину. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Влада / Кримінал / Події
19 жовтня 2023, 20:52

В мережу потрапило відео нападу народного депутата Шахова на людину

Адвокат Олександр Шира звернувся до генерального прокурора Андрія Костіна із клопотанням оголосити підозру у справі про побиття людини народним депутатом Сергієм Шаховим. Про це адвокат повідомив у своєму Facebook-пості в четвер, 19 жовтня.

Шира заявив, що минулого року народний депутат Шахов здійснив напад на директора одного з підприємств, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому.

📢«18 лютого 2022 року народний депутат України Сергій Шахов увірвався до приміщення комерційного підприємства та завдав тілесні ушкодження його директору Андрію Осовському. При цьому Шахов поводився не просто зухвало, а ще й погрожував спалити потерпілого. Все це було зафіксовано стаціонарною відеокамерою, встановленою у приміщенні. Не зупинило нардепа Шахова й те, що у кабінеті були присутні очевидці – співробітниця підприємства», – повідомив Олександр Шира.

За словами адвоката, по факту нападу Державним бюро розслідувань було зареєстровано провадження за номером №42022000000000474 та розпочато досудове розслідування.

📢"Слідчий ДБР відпрацював на 150 відсотків. І чотири експертизи (з ситуаційною СМЕ по відео події), і допити/передопити, і якісний слідчий експеримент. Коротко кажучи, порядок повний", – відзначив правозахисник.

Також відомо, що попри роботу, проведену слідчими органами, – Шахов досі не отримав підозру. Нагадаємо, що згідно з кримінально-процесуальним кодексом, тільки генеральний прокурор може оголосити підозру народному депутату. Але останній, за словами адвоката, вже понад пів року не оголошує підозпу.

Зазначимо, що Сергій Шахов вже перебуває у розшуку з березня через іншу кримінальну справу.


Irta-fax
+Поширити: