Грета Тунберг підтримала Палестину та Сектор Гази. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
20 жовтня 2023, 14:27

Грета Тунберг підтримала Палестину та Сектор Гази

Шведська екоактивістка Грета Тунберг вирішила висловити свою солідарність з Палестиною та сектором Гази, оголосивши про проведення страйку. Цю інформацію було поширено через соцмережу Х (колишній Твіттер).

📢 У відповідному пості в її соцмережі вона написала: «Сьогодні ми проводимо страйк, щоб виразити свою підтримку Палестині та Газі. Світ повинен виступити та закликати до негайного припинення вогню, справедливості та свободи для палестинців і всіх цивільних осіб, які постраждали».

Вона також оприлюднила фотографію, де тримає плакат із написом "Залишайтесь з Газою". Поруч із нею є молоді люди з плакатами "Цей єврей підтримує Палестину", "Свободу Палестині" та "Кліматична справедливість зараз".

📅 Зазначимо, що 7 жовтня палестинські збройні формування терористичного угрупування ХАМАС атакували Ізраїль, що призвело до більше ніж 1400 жертв. Ізраїль оголосив про початок війни та, починаючи з 11 жовтня, припинив постачання їжі, палива та електроенергії в Сектор Гази, звідки відбувається ворожий напад.


Irta-fax
+Поширити: