Російський військово-транспортний літак Іл-76 самознищився у Таджикістані - росЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
21 жовтня 2023, 13:22

Російський військово-транспортний літак Іл-76 самознищився у Таджикістані - росЗМІ

У п'ятницю ввечері, 20 жовтня, в Таджикистані стався повітряний інцидент із російським військово-транспортним літаком Іл-76 – він розбився. Про це повідомили російські ЗМІ.

✔️За інформацією, літак вкс рф зазнав від’ємного зльоту та остаточного руйнування на авіабазі Гіссар поблизу Душанбе. На борту перебувало вісім членів екіпажу, яких вдалося врятувати, і вони не постраждали.

✔️За попередніми даними, причиною авіакатастрофи стало загоряння в одному з двигунів літака під час зльоту, в результаті чого він зійшов зі злітно-посадкової смуги та повністю згорів.

👉Важливо відзначити, що Іл-76 є потужним транспортним літаком, здатним перевозити значну кількість військового обладнання та особового складу. Також слід зазначити, що на території Таджикистану базується російська 201 військова база.

📅 Нагадаємо, що у ніч проти 30 серпня українські безпілотники здійснили атаку на військовий аеродром у Пскові, що також призвело до знищення чотирьох російських військово-транспортних літаків Іл-76 та пошкодження кількох інших.


Irta-fax
+Поширити: