Міністр оборони Умєром висловив вдячність главі Пентагону за ATACMS. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
21 жовтня 2023, 20:38

Міністр оборони Умєром висловив вдячність главі Пентагону за ATACMS

Міністр оборони Рустем Умєров висловив вдячність главі Пентагону Ллойду Остіну за передачу Україні далекобійних ракет ATACMS. Про це глава Міноборони повідомив у своєму Твіттері в суботу, 21 жовтня.

📢У своєму повідомленні він зазначив: «Поінформував американського колегу про ситуацію на фронті. Подякував керівництву США та особисто міністру Остіну за надання Україні ATACMS. Це має великий вплив на поле бою».

Пресслужба Пентагону також підтвердила готовність Білого дому звернутися до Конгресу з проханням про виділення ресурсів, необхідних для того, щоб Україна могла продовжувати захищати свій народ від російської навали.

Остін та Умєров також обговорили успішні результати засідання Контактної групи з питань оборони України, які пройшли минулого тижня в Брюсселі та останні події в Україні.

📅Нагадаємо, у ніч на 17 жовтня ЗСУ завдали ударів по аеродромах поблизу Бердянська та Луганська, при цьому були пошкоджені злітно-посадкові смуги, гелікоптери, склад боєприпасів, пускову установку російського ППО та інша техніка.

👉 На росії стурбовано повідомили про удари «товстими» ракетами ATACMS. Спочатку американські ЗМІ підтвердили перше використання Україною ракет ATACMS, а згодом, у вечірньому відеозверненні, президент Володимир Зеленський підтвердив це.


Irta-fax
+Поширити: