У Секторі Гази вже понад 4300 загиблих. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
21 жовтня 2023, 20:53

У Секторі Гази вже понад 4300 загиблих

Згідно з інформацією від палестинського Міністерства охорони здоров'я, кількість жертв у Секторі Гази, починаючи з 7 жовтня, зросла до 4385 осіб. Про це повідомляє CNN в суботу, 21 жовтня.

Сектор Гази продовжує піддаватися ізраїльським авіаударам, а гуманітарні агентства попереджають, що в місцевих лікарнях майже закінчилося пальне та необхідні матеріали.

Представник Міністерства охорони здоров'я, контрольованого ХАМАСом, повідомив, що сім лікарень і 21 центр первинної медико-санітарної допомоги були зруйновані, а 64 медичних працівників були вбиті.

📢 "На даному етапі це абсолютно питання життя і смерті", - відзначила виконавчий директор Лікарів без кордонів Авріл Бенуа.

📅 Нагадаємо, раніше ООН вказували на те, що заблокований ізраїльськими військами Сектор Гази знаходиться на межі колапсу. Там навіть не вистачає мішків для трупів.

📅 Як відомо, 7 жовтня угрупування ХАМАС здійснило напад на південь Ізраїлю, що викликало відповідь армії оборони Ізраїлю у вигляді військової операції в секторі Гази проти ХАМАС.


Джерело: "CNN"
+Поширити: