Влучання ракетою С-300 в термінал «Нової пошти» на Харківщині: шість загиблих людей. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
22 жовтня 2023, 13:55

Влучання ракетою С-300 в термінал «Нової пошти» на Харківщині: шість загиблих людей

Вечері 21 жовтня російський агресор поцілив ракетою С-300 у термінал «Нової пошти» у селі Коротич Пісочинської ТГ Харківської області. Цей терористичний акт призвів до загибелі шести працівників підприємства, а 16 осіб отримали поранення. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

📢У повідомленні зазначається: "21 жовтня близько 22:20 надійшло повідомлення про те, що внаслідок ворожого обстрілу села Коротич Пісочинської територіальної громади горить відділення 'Нової пошти' та вантажне авто."

🚑За інформацією поліції, на місці термінала перебувало 22 особи, із яких шість загинули, а 16 отримали поранення. Постраждали чоловіки віком від 19 до 43 років. Всіх оперативно госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості. За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, семеро чоловіків — у важкому стані.

🚀Спеціалісти вибухотехнічного управління вилучили уламки ракети С-300. Разом із криміналістами та судмедекспертами слідчі здійснюють огляд тіл загиблих.

Всі необхідні служби були залучені на місці події, пожежу швидко загасили рятувальники. Слідчі, криміналісти та вибухотехніки продовжують роботу на місці влучання ракети.

Компанія повідомила, що працівникам, які перебували на інноваційному терміналі «Нової пошти», не вдалося встигнути до укриття через те, що сигнал сирени пролунав за секунду до вибуху. 22 жовтня "Нова пошта" оголошує день жалоби.

🚒За даними ГУ ДСНС області, внаслідок удару термінал зазнав значної руйнації, пошкоджено сім вантажних автомобілів та два напівпричепи, а також виникла пожежа на площі приблизно 300 квадратних метрів.


Джерело: "Харківська ОВА, ГУ ДСНС України та ГУ Національної поліції у Харківській області"
+Поширити: