Авдіївка: російські загарбники намагаються перерізати логістику. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
23 жовтня 2023, 13:37

Авдіївка: російські загарбники намагаються перерізати логістику

Наразі, російські агресори продовжують постійні обстріли доріг, які ведуть до в'їзду в місто Авдіївка, що сильно ускладнює ситуацію з логістикою. Про це повідомив керівник військової адміністрації міста Віталій Барабаш, повідомляє «Радіо.Свобода» у понеділок, 23 жовтня.

Станом на ранок сьогодні, в Авдіївці залишається 1601 людина, і місцеві мешканці не поспішають покидати місто, що ускладнює організацію евакуації, тому що умовити їх – дуже не просто.

Барабаш визначив ситуацію з логістикою як "дуже складну".

📢"22 кілометри до міста постійно під обстрілами – і вдень, і вночі. Відповідно, це дуже ускладнює й евакуацію, і ввезення гуманітарної допомоги. Будь-яка логістика – це все через одну дорогу", – пояснив він.

Чиновник також розповів про спроби російських сил перерізати дорогу до Авдіївки та утримувати її під постійним обстрілом.

📢"Якщо у них є можливість, і погода дозволяє, вони запускають безпілотні апарати Орлани, стежать за дорогою. Будь-який рух для них – це сигнал відкривати вогонь", – додав він.

📅Нагадаємо, що Авдіївка знаходиться під постійним натиском російських сил протягом двох тижнів, проте їхні втрати величезні при мінімальному просуванні.


Irta-fax
+Поширити: