Харківського військкома знайшли в підвалі, де той ховався від правосуддя. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Суспільство / Події
24 жовтня 2023, 20:02

Харківського військкома знайшли в підвалі, де той ховався від правосуддя

У Харкові, керівник одного з військкоматів, що перебував у розшуку за підозрою в підробці довідок про непридатність до служби в армії, був знайдений поліцією у підвалі територіального центру комплектування. Про це інформує Сергій Болвінов, начальник слідчого управління поліції Харківської області.

Військком, за отриману суму 6500 доларів, робив «непридатним до військової служби» будь-кого, але коли його діяльність виявили, він намагався втекти.

📢 «Полковник діяв у змові з начальником військово-лікарської комісії. Разом вони продавали чоловікам документи про те, що ті нібито пройшли ВЛК і мають відмітку про непридатність. Також оформлювали всі необхідні папери для виїзду за кордон. На “клієнтів” не чекали, сидячи в кабінетах, а активно розшукували. Для цього залучали третіх осіб, які знаходили потенційних втікачів та симулянтів. Посередника, яка отримувала гроші, ми затримали “на гарячому” ще в травні», - повідомляє Болвінов.

Інформація про розподіл грошей між членами військово-лікарської комісії, керівництвом ТЦК та посередниками вже є в наявності у слідства.

📢 «Довго переховуватися полковнику в підвалі ТЦК не вдалося. Ми знайшли його під час обшуку приміщення ТЦК. Там він ховався разом із рюкзаком, в якому зберігав «дублікати» печаток. Експертиза показала, що саме їх використовували на документах, які йшли "на продаж". Вручати підозру начальнику центру комплектування довелося вже в лікарні — тепер він перебуває в стаціонарі, каже, що йому погано з серцем. У статусі підозрюваного також і голова ВЛК. Наступним кроком буде обрання запобіжного заходу», - йдеться у повідомленні.


Джерело: "Слідче управління поліції в Харківській області"
+Поширити: