У Києві автомобіль в’їхав в зупинку громадського транспорту. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Суспільство / Події
25 жовтня 2023, 14:51

У Києві автомобіль в’їхав в зупинку громадського транспорту

У столиці України, на вулиці Великій Васильківській, водій автомобіля не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох пішоходів, що стояли на зупинці громадського транспорту. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції у середу, 25 жовтня.

Згідно з попередніми висновками, 27-річний водій автомобіля Toyota Avensis, рухаючись по проїжджій частині, не впорався із керуванням та виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на двох пішоходів, що очікували громадський транспорт на зупинці.

🚑 Потерпілі отримали різні ступені тілесних ушкоджень, зараз їм надають медичну допомогу.

❗ Важливо зауважити, що водій пройшов перевірку на сп'яніння за допомогою приладу Драгер, і результат показав відсутність алкоголю в його організмі.

📌Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

✅Водію повідомлено про підозру та продовжено досудове розслідування.


Джерело: "Відділ комунікації поліції Києва"
+Поширити: