Військовий супутник росії Космос-2542 зійшов з орбіти та згорів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
25 жовтня 2023, 16:13

Військовий супутник росії Космос-2542 зійшов з орбіти та згорів

За інформацією Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки (NORAD), російський військовий супутник Космос-2542, призначений для спостереження за станом космічних апаратів, зійшов із зазначеної орбіти та згорів у земній атмосфері. Цю інформацію підтвердило російське агентство тасс.

Супутник, запущений з космодрому Плесецьк 26 листопада 2019 року, згідно з NORAD, відхилився від зазначеної орбіти та увійшов у земну атмосферу 24 жовтня.

📌За повідомленням міноборони росії, Космос-2542 був створений на базі уніфікованої багатофункціональної космічної платформи та призначений для моніторингу стану вітчизняних супутників.

📅6 грудня зазначалося, що в космосі проводився експеримент із відділенням малого космічного апарату від уніфікованої багатофункціональної космічної платформи в рамках випробувань нової космічної техніки.

📅 Також раніше була інформація про витік рідини на російській частині МКС.


Irta-fax
+Поширити: