Україна скоро отримає ракети дальністю 300 км - ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
26 жовтня 2023, 18:47

Україна скоро отримає ракети дальністю 300 км - ЗМІ

Вже у січні наступного року відомо, що Україна очікує отримання ракет від своїх союзників, які матимуть дальність польоту у 300 кілометрів. Про це повідомила журналістка Голосу Америки Мирослава Гонгадзе у своєму Twitter-акаунті в четвер, 26 жовтня.

📢 «За даними високопоставлених чинів в Генштабі ЗСУ за результатами зустрічі військового командування України з військовим командуванням союзників, темпи постачання зброї Україні не зменшаться», – поділилася вона.

✔️🚀Гонгадзе також додає, що нові ракети, які Україна планує отримати в січні, матимуть дальність 300 км та вагу бойової частини 100 кг. Крім того, у планах передбачена допомога з модернізації зенітних комплексів "Бук".

📅Нагадаємо, що у жовтні Україна вже отримала балістичні ракети ATACMS від США, які мають дальність у 165 кілометрів, та вже були успішно використані для ударів по аеропортах Луганська і Бердянська.

Разом із цим глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба висловив сподівання, що у найближчому майбутньому Україні нададуть ракети з дальністю польоту у 300 кілометрів.


Irta-fax
+Поширити: