В Ізраїлі засуджують зв’язки росії з ХАМАСом та закликають вигнати терористів з москви. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
26 жовтня 2023, 21:56

В Ізраїлі засуджують зв’язки росії з ХАМАСом та закликають вигнати терористів з москви

В Міністерстві закордонних справ Ізраїлю відреагували на сьогоднішній візит представників бойовиків палестинського угруповання ХАМАС до москви. Речник ізраїльського МЗС, Ліор Хаят, опублікував свою заяву в соцмережі Х (відомій раніше як Twitter) в четвер, 26 жовтня.

Він наголосив, що запрошення делегації ХАМАС є актом підтримки тероризму та схвалення злочинів, які вчиняє це угруповання.

📢«ХАМАС – терористична організація, гірша за ІДІЛ. Руки ватажків ХАМАС заплямовані кров'ю понад 1400 ізраїльтян, які були зарізані, вбиті, розстріляні та спалені. Вони несуть відповідальність за викрадення понад 220 ізраїльтян, включаючи дітей, людей похилого віку. Ізраїль засуджує запрошення високопосадовців ХАМАС до москви», – зазначив Хаят.

Він закликав російський уряд "негайно вигнати терористів ХАМАС" з москви.

Зустріч делегації ХАМАС з російськими чиновниками вже викликала ряд обурення в ізраїльському МЗС, яке вважає цей крок неприйнятним та небезпечним.

Нагадаємо, що на росії у столиці окупантів, делегація ХАМАС зустрілася з чиновниками з МЗС країни-агресора. За повідомленнями пропагандистів, бойовики під час зустрічі «високо оцінили позицію президента росії та зусилля російської дипломатії».


Irta-fax
+Поширити: