Коломойський тимчасово передав управління 1+1. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
26 жовтня 2023, 13:12

Коломойський тимчасово передав управління 1+1

Бізнесмен Ігор Коломойський прийняв рішення передати свої корпоративні права у групі 1»+1 media» в управління трудовому колективу (на строк у п’ять років) в особі чинного генерального директора Ярослава Пахольчука.. Ця заява адресована трудовому колективу «1+1 media» та Національній раді з питань телебачення та радіомовлення, повідомляється на сайті групи у четвер, 26 жовтня.

📢«Мною прийнято рішення про передачу належних мені корпоративних прав в управління трудовому колективу, в особі Пахольчука Ярослава Валерійовича, генерального директора ТОВ Телерадіокомпанія Студія 1+1, який як представник діятиме в інтересах компаній і за дорученням трудового колективу», – йдеться в заяві Коломойського.

Зазначено, що передача прав передбачає повноваження управителя приймати від свого імені будь-які необхідні рішення в ім'я компаній, за винятком питань відчуження та/або обтяження корпоративних прав, належних Коломойському, та отримання дивідендів.

Ця ініціатива не призведе до зміни кінцевого бенефіціарного власника «1+1 media», забезпечуючи збереження вирішального впливу (контролю) за Ігорем Коломойським.

У заяві зазначено, що у зв'язку з обставинами, що обмежують можливість Коломойського (який знаходиться в СІЗО) повноцінно виконувати свої обов'язки, він поклав на Пахольчука обов'язки, який успішно очолює «1+1 media» з 2019 року.

📅Варто відзначити, що Ігор Коломойський знаходиться в СІЗО, де йому тричі оголошували про підозри впродовж вересня. 2 вересня Шевченківський районний суд Києва арештував його на 60 діб з можливістю внесення рекордної застави, яку пізніше ще збільшили. Апеляційний суд залишив прийняті рішення без змін.


Irta-fax
+Поширити: