Подробиці замаху на колишнього нардепа Царьова. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
27 жовтня 2023, 13:31

Подробиці замаху на колишнього нардепа Царьова

На колишнього скандального депутата-зрадника України, представника забороненої «Партії регіонів», Олега Царьова, було скоєно напад, що дійсно відбулось. Цю інформацію підтверджують його рідні у Telegram-каналі в п’ятницю, 27 жовтня.

📢 «Близько опівночі на території санаторію, де він мешкає, у нього двічі стріляли. Інформації про злочинця немає, працюють силовики», – йдеться у повідомленні.

До приїзду швидкої допомоги Царьов перебував у непритомному стані з великою крововтратою. Наразі відсутні подальші дані щодо його стану здоров'я.

У п'ятницю зранку вже стало відомо, що напад стався у Ялті. Місцеві жителі помітили вночі велике скупчення машин оперативних служб біля будинку Царьова.

❗Зазначимо, що Олега Царьова раніше засудили до 12 років позбавлення волі заочно, визнавши його винним у зазіханні на територіальну цілісність та недоторканність України.


Irta-fax
+Поширити: