Ще один російський корабель біля Севастополя пішов на… інцендент з «бавовною» – соцмережі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
27 жовтня 2023, 14:30

Ще один російський корабель біля Севастополя пішов на… інцендент з «бавовною» – соцмережі

В п'ятницю, 27 жовтня, з’явилась інформація про цікаву подію в бухті тимчасово окупованого Севастополя, де підірвався ще один російський корабель, повідомив Telegram-канал «Кримський вітер».

За отриманою інформацією стверджується, що інцидент стосується протимінного корабля проєкту 23040Г "Владимир Козицький".

📢«За словами очевидців, корабель раптово підірвався на зовнішньому рейді Севастопольської бухти, де повільно "нарізав кола" останні кілька днів. Повідомляють, що із машинного відділення повалив дим. До корабля, що "закурив", підігнали буксир і відтягли його в бік Стрілецької бухти», – йдеться у повідомленні.

⚠ Варто відзначити, що цей підрив російського судна може бути пов'язаний із глухим вибухом та вібрацією, які вчора відчували мешканці різних частин Севастополя, включаючи центральну частину, Північну сторону та район Стрілецької бухти.

✔ "Владимир Козицький" є новітнім російським кораблем, призначеним для розвідки та виявлення морських мін. Це судно, завдовжки 33 метри та завширшки 6,8 метра при повній водотоннажності 192,7 тонни, оснащене двома потужними дизельними двигунами та може розвивати швидкість до 13 вузлів.


Irta-fax
+Поширити: