Команда «Слуги Народу» Луганщини долучилася до написання радіодиктанту. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
28 жовтня 2023, 18:22

Команда «Слуги Народу» Луганщини долучилася до написання радіодиктанту

27 жовтня у День української писемності та мови команда «Слуги Народу» Луганщини долучилася до написання радіодиктанту національної єдності.

«Залюбки долучився до написання радіодиктанту, адже таким чином мав змогу проявити свою єдність з Україною та зі всіма українцями. Також у День української писемності та мови хотілося вшанувати нашу мову та писемність як невіддільну частину культурної спадщини. Зробити це у формі диктанту – прекрасна можливість!» - наголосив юрисконсульт Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Дмитро Шарко.

Долучилися до написання диктанту також й депутати місцевих рад від «Слуги Народу» з Луганщини. Голова фракції «Слуга Народу» Біловодської селищної ради Роман Чередниченко написав диктант та поділився своїми думками:

«Вже не вперше долучаюся до написання радіодиктанту до Дня писемності та мови. На мою думку, особливо важливо кожному українцю долучатися до такого заходу у нинішній час – в умовах повномасштабної війни – адже саме зараз, як ніколи, українці мають усвідомлювати свою національну ідентифікацію та гуртуватися навколо нашої країни та наших захисників, які, до речі, сьогодні також долучалися до написання радіодиктанту».

Тетяна Новикова – депутатка фракції «Слуга Народу» Щастинської районної ради зазначає, що написання диктанту не тільки згуртовує українців, а й спонукає вивчати мову:

«Написання радіодиктанту – додаткова можливість відчути єднання зі своєю нацією, а ще – можливість перевірити свої знання та попрацювати над виправленням помилок. Написання диктанту спонукає вивчати мову!»

Народний депутат України, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Кузнєцов також долучився до написання радіодиктанту та у своєму коментарі відзначив важливість збереження традиції написання радіодиктанту у майбутньому:

«Приємно усвідомлювати, що команда «Слуги Народу» Луганщини не залишилася осторонь відзначення Дня писемності та мови: участь цих людей у написанні радіодиктанту свідчить про їх патріотизм, відданість своїй країні та своїй професіональній справі.

Цього року я також долучився до написання диктанту і роблю це не вперше, наступного року планую знову долучитися, щоб перевірити свої знання та вшанувати традицію проведення національного радіодиктанту, яку абсолютно підтримую! Важливо, щоб вона зберігалася й надалі та кожного року об’єднувала українців навколо рідного слова!»


Ірта-fax
+Поширити: