З-під обстрілів на Харківщині вдалося евакуювати 17 людей, включно 7 дітей. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
28 жовтня 2023, 20:15

З-під обстрілів на Харківщині вдалося евакуювати 17 людей, включно 7 дітей

Правоохоронці разом із волонтерами успішно вивезли зі смт Борова Ізюмського району 17 людей, серед яких є 7 дітей. Про це повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції у Харківській області на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

📢«Із населеного пункту евакуйовано 17 осіб, з яких 7 дітей. Зокрема, мати з трьома малолітніми дітьми, наймолодшому з яких лише пів року», - розповіли правоохоронці. – «Усіх евакуйованих доставили до Харкова, забезпечили безкоштовним житлом та харчуванням».

Раніше міський голова Харкова Ігор Терехов заявив у телемарафоні, що жителі області розміщуються в гуртожитках, де створені комфортні умови для проживання з опаленням та гарячою водою.

Рада оборони Харківської області 27 жовтня прийняла рішення про примусову евакуацію сімей із дітьми з трьох громад Куп'янського району. Евакуація передбачає, що діти можуть бути вивезені тільки разом із щонайменше одним з батьків або іншим опікуном. Всіх евакуйованих планують забезпечити житлом та підтримкою від міжнародних гуманітарних організацій. Зазначено, що дітям буде заборонено повертатися до вищезгаданих громад.


Джерело: "Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Харківській області"
+Поширити: