У США знайшли мертвим стрілка, що вбив 18 людей у Льюїстоні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
28 жовтня 2023, 13:39

У США знайшли мертвим стрілка, що вбив 18 людей у Льюїстоні

В США виявили мертвим Роберта Карда, сертифікованого інструктора зі стрільби та резервіста армії, який у Льюїстоні, штат Мен, влаштував стрілянину, в результаті якої загинули 18 людей, а 13 отримали поранення. Про це повідомили CNN та Associated Press з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Тіло 40-річного Карда знайшли за 16 кілометрів від Льюїстона після дводенних пошуків. Ймовірно, він скоїв самогубство, вистріливши у голову. Тіло чоловіка виявили увечері 27 жовтня поблизу річки. Це місце розташоване неподалік заводу з переробки відходів, де його недавно звільнили.

Справжню трагедію Кард влаштував 25 жовтня у барі Schemengees Bar and Grille та в боулінгу Just-In-Time Recreation в Льюїстоні. Жертвами стали 16 чоловіків та дві жінки. Семеро людей загинули в боулінгу, а вісім — у барі. Троє людей померли в лікарні. Серед загиблих найстаршим був 76-річний чоловік, а наймолодшим – 14-річний хлопчик, який грав у боулінг зі своїм батьком під час страшної події.

Стрілянина стала найбільш смертоносною в США цього року. Автомобіль Subaru Outback Карда виявили кинутим поблизу причалу для човнів після трагедії.

Роберт Кард, ймовірно, законно придбав зброю — гвинтівку Ruger SFAR і напівавтоматичний пістолет Beretta 92-F. Однак психічний стан інструктора став об'єктом обстеження в середині липня через агресивну поведінку під час тренувань з третім батальйоном армійського резерву. Боулінг та ресторан можливо стали об'єктом нападу через те, що Кард нещодавно розлучився зі своєю подругою, і ці місця часто відвідував з нею.


Джерело: "CNN та Associated Press"
+Поширити: