За кордон через річку на рожевому надувному колі: тікають, бо не випускають. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
28 жовтня 2023, 15:55

За кордон через річку на рожевому надувному колі: тікають, бо не випускають

У прикордонників Закарпаття сталась чергова ситуація, коли четверо чоловіків призовного віку планували перепливати річку Тису, але цього разу – на надувному дитячому колі. Про це повідомила Державна прикордонна служба України в у суботу, 28 жовтня.

Напередодні прикордонники відділу Тячів виявили групу чоловіків поруч з річкою Тиса, що є природним кордоном з Румунією. Ці чоловіки мали лише одне надувне рожеве кільце на чотирьох осіб.

Спецпідрозділ виявив, що серед затриманих двоє жителів Івано-Франківщини, один з Херсонщини та ще один з Київщини. За їхніми словами, вони повірили в обіцянку «переправників», які стверджували, що глибина річки у місці, де їм запропонують її перейти, не перевищує одного метра.

Важливо відзначити, що за останній тиждень рівень води в Тисі піднявся на понад три метри.

📢 «Для більшої впевненості у власних силах ділки "забезпечили" своїх підопічних надувним колом. Ані про стрімку течію, ані про високий рівень води у річці чоловіки не знали. Їхні життя врятувало те, що переходити річку вони погодилися у світлий час доби та те, що по дорозі до водної перепони, за 100 метрів до кордону, їх зупинив прикордонний наряд», - розповіли в ДСНС.


Джерело: "Державна прикордонна служба України"
+Поширити: