У ЗСУ повідомили про збиття Су-25 з ПЗРК біля Авдіївки. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
29 жовтня 2023, 16:11

У ЗСУ повідомили про збиття Су-25 з ПЗРК біля Авдіївки

Бійці підрозділу Державної прикордонної служби, які у складі Сил оборони України стримують атаки російсько-окупаційних військ на Авдіївському напрямку, знищили російський літак Су-25. Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі для “Української правди”.

✈Відзначається, що розрахунок переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК) підрозділу прикордонної служби вразив ворожий літак поблизу Авдіївки. За попередніми даними, це був штурмовик Су-25.

📢«Зенітна ракета, випущена прикордонниками з переносного комплексу, уразила повітряну ціль. Літак противника задимівся, почав втрачати висоту й зник за обрієм», — розповів Демченко.

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони на Таврійському напрямку, Олександр Штупун, підкреслив у телемарафоні в неділю, що Авдіївка стала справжньою найбільшою поразкою для росіян щодо втрати особового складу. З 10 жовтня, початку масованого штурму росіянами Авдіївки, загальні втрати рф на Донеччині, в районі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", склали практично 6,5 тисяч загарбників.

✔️При цьому було знищено 100 танків та понад 250 одиниць іншої бронетехніки ворога. Наразі, на Авдіївському напрямку кількість окупантів може сягати до 40 тисяч.


Джерело: "Українська правда"
+Поширити: