Зеленський провів зустріч з делегацією Палати представників Конгресу США. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
30 жовтня 2023, 20:53

Зеленський провів зустріч з делегацією Палати представників Конгресу США

У понеділок, 30 жовтня, президент України Володимир Зеленський прийняв двопартійну делегацію Палати представників Конгресу США у складі Джеймса Френча Гілла, Майкла Квіглі та Стівена Лінча, які перебувають в Україні з офіційним візитом. Про це повідомлено у пресслужбі Зеленського.

Під час зустрічі президент відзначив, що такі візити є потужним сигналом підтримки України та її народу з боку США, особливо важливим перед наступаючою зимою, коли сусідня держава-агресор планує продовжити ракетний терор проти українських міст, цивільного населення та критичної інфраструктури.

📢«Ми високо цінуємо те, що Республіканська та Демократична партії, адміністрація президента Джозефа Байдена, а також обидві палати американського Конгресу об'єднані у підтримці України. Це справді потужний сигнал світу про те, що ми переможемо у боротьбі за наші спільні цінності – свободу та демократію», – сказав Зеленський.

Під час зустрічі президент обговорив з конгресменами продовження дієвої та всебічної підтримки України з боку США. Він підкреслив важливість внесення президентом Сполучених Штатів Джозефом Байденом бюджетного запиту до Конгресу щодо фінансування допомоги Україні, який містить важливі статті забезпечення бюджетної та військової допомоги.

Президент України детально проінформував американську делегацію щодо ситуації на передовій та про першочергові потреби сил оборони України.

📅Напередодні Зеленський заявив, що цей листопад та грудень обіцяють бути змістовними та вагомими для України в плані підтримки та взаємодії з міжнародною спільнотою.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: