Вночі росіяни здійснили удари по цивільних та енергетичних об’єктах. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
31 жовтня 2023, 13:05

Вночі росіяни здійснили удари по цивільних та енергетичних об’єктах

Вночі 31 жовтня російські війська здійснили удари по енергетичних та цивільних об'єктах України. Про це повідомив глава Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко.

⚡За його словами, ворог відкрив вогонь з артилерії по енергетичній інфраструктурі в Донецькій області, але завдяки оперативній дії підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій вдалося швидко загасити пожежу.

📌 Вранці російські війська атакували місто Селидове, зруйнувавши 17 приватних будинків та пошкодивши місцевий хлібозавод.

📌 У Харківській області під обстріл потрапило місто Вовчанськ, де виникла пожежа на даху адміністративної будівлі.

📌 У Дніпропетровській області під російською артилерією опинився Нікополь. Напад призвів до займання двох господарських споруд, а також пошкодив вісім будинків, автомобіль, сонячні панелі та лінії електропередачі.

📌 На Херсонщині окупанти завдали 14 ударів авіабомбами, постраждали три населені пункти: Микільське, Кринки та Іванівка.

📌 Чернігівська область зазнала двічі ворожих атак. Окупанти били з мінометів по прикордонному селу Грем’яч.

📅Нагадаємо, що протягом минулої доби Запорізька область зазнала ворожих атак з різних видів озброєння, загалом зафіксовано 148 ударів.


Джерело: "МВС України"
+Поширити: