Нардеп на смерть збив людину на Житомирщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
03 листопада 2023, 12:55

Нардеп на смерть збив людину на Житомирщині

У Житомирській області сталася трагедія на трасі Київ — Чоп, де народний депутат Андрій Ніколаєнко збив 18-річну дівчину, яка від отриманих травм загинула на місці. Про це повідомила пресслужба Нацполіції у п’ятницю, 3 листопада.

За даними джерел Української правди, йдеться про нардепа від фракції «Батьківщина» Андрія Ніколаєнка, який перебував у автомобілі разом із дружиною.

За відомостями Нацполіції, ДТП сталася 3 листопада приблизно о 09:45 на трасі Київ — Чоп у с. Березівці Житомирського району.

Попередньо, водій Mercedes-Benz GLE, рухаючись у напрямку м. Чоп у крайній лівій смузі руху, скоїв наїзд на пішохода. Унаслідок аварії 18-річна дівчина загинула на місці події.

За кермом перебував 44-річний житель Київщини, народний депутат, повідомили в поліції.

Наразі на місці події працюють слідчі, і триває розслідування обставин трагедії.

Попередня кваліфікація правопорушення — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч. 2 ст. 286 КК України). Проведено ряд відповідних експертиз.

Також інформується, що ДБР розслідує обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю народного депутата.


Джерело: "ГУ Національної полиції в Житомирській області"
+Поширити: