Нардепа Дубінського відправлено під цілодобовий домашній арешт. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
06 листопада 2023, 17:06

Нардепа Дубінського відправлено під цілодобовий домашній арешт

Суд обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському (позафракційний), направивши його під цілодобовий домашній арешт. Йому висувають звинувачення у створенні схеми незаконного перетину кордону для чоловіків. По це у понеділок, 6 листопада, повідомило «Суспільне» із зали суду.

Дубінський, який тепер буде носити електронний браслет, зможе виходити лише до медичних установ та у приміщення під час тривоги на випадок надзвичайних ситуацій.

👆1 листопада у депутата відбулися обшуки в рамках цього кримінального провадження, а 3 листопада йому було оголошено підозру. Слідство вважає, що Дубінський незаконно доставив рідного брата своєї цивільної дружини до сусідньої країни та включив його, як і інших «потрібних людей» до системи «Шлях».

📅Раніше, 9 серпня, Дубінському пред'явили звинувачення у фальсифікації службових документів для виїзду за кордон. Влітку він залишив територію України, стверджуючи, що вирушає разом із батьком на лікування. Суд Києва призначив йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання та встановив обов'язок носіння електронного браслета.


Джерело: "Суспільне"
+Поширити: