Зеленський провів Ставку, перебуваючи з робочим візитом у Харкові. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
16 травня 2024, 13:30

Зеленський провів Ставку, перебуваючи з робочим візитом у Харкові

Президент Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом місто Харків та провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, як про це він повідомив у Telegram в четвер, 16 травня.

Глава держави ознайомився з доповідями головкома ЗСУ Олександра Сирського, командувачів ОСУВ Хортиця Юрія Содоля та ОТУ Харків Михайла Драпатого. Розмова стосувалася оперативної ситуації, завдань та потреб кожної залученої бригади та підрозділу на Харківщині, у районах Вовчанська та Липців.

Також було проведено детальний аналіз перспектив бойової ситуації, загроз протягом найближчих днів та тижнів, а також українські можливості протидіяти російським наступальним планам.

📢Президент підкреслив: «Станом на сьогодні ситуація на Харківщині загалом контрольована, наші воїни завдають окупанту відчутних втрат. Але напрямок залишається вкрай складним – посилюємо наші підрозділи».

Керівники ГУР та СЗР представили президенту інформацію щодо намірів росії, а очільник СБУ – щодо контрдиверсійних заходів.

Крім того, було визначено план подальших дій для обласної влади Харківщини та всіх структур, які відповідають за безпеку в регіоні.

📢«Заслухав доповіді керівників обласної влади з інших прикордонних та прифронтових регіонів: поточна ситуація, основні ризики, ключові потреби. Дав відповідні доручення», – додав Зеленський.

📅Нагадаємо, з 10 травня російські окупанти розпочали наступ на півночі Харківщини, захопивши десяток сіл у "сірій зоні" та наблизились до міста Вовчанськ, де тривають запеклі бої.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: