Протокол про корупцію вручено нардепу Дубінському. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Події
08 листопада 2023, 14:05

Протокол про корупцію вручено нардепу Дубінському

Національне агентство із питань запобігання корупції та Державне бюро розслідувань (НАЗК та ДБР) вручило народному депутату Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією.

Як розповіли в ДБР, у серпні та жовтні нардеп Дубінський, реалізуючи свої повноваження, звернувся до Міністерства охорони здоров'я та ДБР із депутатськими запитами, в яких порушувалися питання, що становлять його приватний інтерес.

📢«Зокрема, у своїх зверненнях він цікавився розглядом питання щодо видачі йому дозволу на виїзд за кордон, що є предметом кримінальної справи, де депутат виступає фігурантом. Також він намагався тиснути на слідство, вимагаючи здійснювати перевірки керівництва правоохоронних органів, які розслідують кримінальні провадження, в яких депутат виступає як підозрюваний. Отримані від Державного бюро розслідувань докази стали достатніми для складання НАЗК протоколу про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією», – йдеться у повідомленні.


Джерело: "НАЗК та ДБР"
+Поширити: