Нікопольський район опинився під ударами російської важкої артилерії, одну людину поранено. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
27 листопада 2023, 19:45

Нікопольський район опинився під ударами російської важкої артилерії, одну людину поранено

Нікопольський район знову опинився під російським обстрілом з важкої артилерії. Окупанти шість разів здійснили ворожий обстріл. Інформацію про це надав голова Дніпропетровської ОДА, Сергій Лисак у понеділок, 27 листопада.

📢«Район зазнав артобстрілу з важкої артилерії – шість разів. По мішенях потрапили населені пункти Нікополь та Марганець. Внаслідок інциденту постраждала 51-річна жінка у Нікополі», — йдеться у повідомленні.

💥Пошкоджено об'єкти соціальної та культурної інфраструктури, такі як адмінбудівля, ліцей, храм і спортклуб. Також постраждали сім багатоквартирних будинків та 14 приватних, а також 12 господарських споруд.

Цивільні автівки отримали ушкодження, також постраждали лінії електропередач та газопроводу.

📅Минулої доби зафіксовано 63 бої. Російські загарбники здійснили один ракетний та 34 авіаційні удари. Також проведено 51 обстріл із реактивних систем залпового вогню, спрямованих на позиції українських військ та населені пункти.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: