Російській військовий катер пішов до крейсера «москва» біля берегів Севастополя – соцмережі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
27 листопада 2023, 14:17

Російській військовий катер пішов до крейсера «москва» біля берегів Севастополя – соцмережі

Біля берегів Севастополя тимчасово окупованого Криму зафіксовано потоплення російського патрульного катера "Раптор". Про це стало відомо з допису в Telegram-каналі "Крымские партизаны".

📢Зазначається: «Нам пишуть: Біля берегів Севастополя розламався навпіл російський патрульний катер 'Раптор'».

Раніше було повідомлено, що ураган і шторм, які обрушилися на Крим у неділю, тимчасово позбавили електроенергії майже півмільйона людей, що складає майже чверть населення півострова.

❗Також в результаті негоди загинуло близько 800 мешканців Севастопольського музею-акваріуму. Також одна людина загинула внаслідок шторму, інформація про кількість постраждалих уточнюється.

Біля берегів Криму зафіксовано величезну швидкість вітру від 115 до 130 км/год, а в горах ця швидкість досягала 150 км/год. Шторм в мережі оцінюють як найсильніший за останні 100 років, а морські хвилі досягли висоти дев'ять метрів (10-11 бальний шторм за 12 бальною шкалою).


Irta-fax
+Поширити: