На росій ППО потрапило по житловому будинку під москвою – соцмережі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
27 листопада 2023, 14:45

На росій ППО потрапило по житловому будинку під москвою – соцмережі

Розгінний блок зенітного ракетно-гарматного комплексу Панцир-С пробив стіну житлового будинку в підмосков'ї, коли відбувалася атака безпілотників на москву в ніч на 26 листопада. Про це повідомлено в російському Telegram-каналі Astra.

Згідно з інформацією від джерел каналу, о 3:30 ночі 26 листопада розгінний блок «Панцира» пробив стіну в будинку споживчого кооперативу в селищі Часци, що в Кубинцях Одинцовського міського округу.

Двоповерховий дерев'яний будинок отримав пошкодження, внаслідок чого виникла пожежа, яку власники зуміли ліквідувати без допомоги. Постраждалих не виявлено.

Нагадаємо, що мер москви сергій собянін повідомляв про масовану атаку безпілотників на москву в ніч на 26 листопада. Заявлялося, що ППО збило дрони в районі Наро-Фомінська та Одинцовського міського округу, які направлялися до москви. У зв'язку з атакою, два аеропорти — Внуково та Домодєдово, були змушені тимчасово призупинити свою роботу.


Irta-fax
+Поширити: