Уламки збитого російсько-іранського БпЛА впали на будинок у Хмельницькій області. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
28 листопада 2023, 13:47

Уламки збитого російсько-іранського БпЛА впали на будинок у Хмельницькій області

Під час ранкового нападу 28 листопада російських безпілотних летальних апаратів на Хмельницьку область уламки збитого БпЛА впали на дах приватного будинку. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін у Telegram.

📢«Вранці в області працювали сили ППО. Внаслідок збиття ударного повітряного об'єкта уламки впали на дах приватного будинку на території Хмельницького району», - написав він.

Тюрін підкреслив, що вдалося уникнути пожежі та обійшлось без травмованих серед цивільних людей, але всі відповідні служби працюють на місці події.

📌Також, Повітряні сили ЗСУ повідомили про загрозу використання ударних дронів близько другої ночі. Ближче до п’ятої ранку групу "шахедів" зафіксували в напрямку Старокостянтинова Хмельницької області.

📌Нагадаємо, що вночі на 28 листопада російські війська здійснили ракетний удар по Кривому Рогу на Дніпропетровщині.

📌Раніше речник Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що росіяни намагаються ускладнити знищення "шахедів", вкриваючи їх карбоном або фарбуючи у чорний колір.


Джерело: "Хмельницька ОВА"
+Поширити: