Черговий російський генерал ліквідувався в Україні – соцмережі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
29 листопада 2023, 11:51

Черговий російський генерал ліквідувався в Україні – соцмережі

В Україні ліквідувався заступник командира 14 армійського корпусу рф, генерал-майор володимир завадський. Про це у вівторок, 28 листопада, повідомив у соцмережах Полковник Збройних Сил України Анатолій Штефан "Штірліц".

Він посилається на джерела інформації з чисельних російських каналів у месенджерах Telegram та Watsapp. Російські окупанти повідомляють, що вибухова подія трапилась 28 листопада, близько 14:30.

📢 За їх дописами зазначено, завадський потужно 💥«підірвався на міні».

Український полковник на початку заявив, що дана інформація про ліквідацію російського генерал-майора потребує уточнень, але згодом, оперуючи власними джерелами, остаточно підтвердив «успішну демобілізацію» завадського.

На диво, пропагандисти на росії також поширили їх "офіційну" версію, яка збігається з версією "Штірліца".

💥Нагадаємо, 11 липня було повідомлено про успішну ліквідацію заступника командувача військами Південного військового округу рф олега цокова у Запорізькій області.

💥Також у червні начальник штабу 35 загальновійськової армії рф генерал-майора сергія горячева остаточно ліквідовано у результаті влучного ракетного удару українських військових.


Irta-fax
+Поширити: