Важливе засідання Ставки, питання щодо змін процесу мобілізації. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
01 грудня 2023, 20:55

Важливе засідання Ставки, питання щодо змін процесу мобілізації

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховнокомандувача у п'ятницю, 1 грудня, де було обговорено питання щодо змін у процесі мобілізації. Пресслужба президента передала, що Зеленський висловив необхідність комплексних змін.

📢Президент зазначив: «Питання мобілізації. Усі в Україні розуміють, що у цій сфері потрібні зміни.І це питання не просто про кількість тих, хто може бути мобілізований. Це питання про терміни – і для кожного, хто зараз в армії, для демобілізації, і для тих, хто прийде до армії. І це питання щодо умов. Це комплексні речі, які мають розробляти військове керівництво та Міністерство оборони та які мають бути подані Ставці для затвердження. Сьогодні були деякі пропозиції – я чекаю на комплексні рішення».

У рамках засідання командувачі з фронту розповіли про ситуацію на передовій, а також було представлено інформацію щодо постачання боєприпасів та зброї.

Керівник Служби зовнішньої розвідки України також здійснив доповідь про можливі російські дії та міжнародну ситуацію наступного року.

📢Президент підкреслив, що військове керівництво аналізує всі можливі сценарії та розробляє "конкретні операції із цілком конкретним обґрунтуванням, які дадуть Україні також конкретні результати."

📅Раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов заявив про перегляд урядом процедури мобілізації та намір залучити комерційні рекрутингові компанії для більш спрямованого та збалансованого набору призовників.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: