росію було виключено з ради Міжнародної морської організації. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Події
01 грудня 2023, 16:58

росію було виключено з ради Міжнародної морської організації

Країна-агресор, росія, не отримала підтримки для свого переобрання в раду Міжнародної морської організації (ММО) на 2024-2025 роки. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Twitter в п’ятницю, 1 грудня.

📢"Щойно асамблея Міжнародної морської організації обрала новий склад ради ММО на 2024–2025 роки. Без росії", – зазначив він.

За його словами, таке рішення є справедливим, оскільки "ніхто не завдав більшої шкоди вільному судноплавству за останні десятиліття, ніж росія". Зеленський висловив подяку членам ММО за цей відповідальний крок.

ММО також повідомляє, що до складу Ради на 2024-2025 роки у категорії (a) увійшли Китай, Греція, Італія, Японія, Ліберія, Норвегія, Панама, Південна Корея, Велика Британія і США.

📌Для довідки: Міжнародна морська організація (англ. International Maritime Organization, IMO) – це спеціалізована установа ООН. Її діяльність спрямована на скасування дискримінаційних дій, що зачіпають міжнародне торговельне судноплавство, а також прийняття норм (стандартів) по забезпеченню безпеки на морі та запобіганню забруднення з суден довкілля, в першу чергу, морського.


Irta-fax
+Поширити: