Атака рф на Донеччині: чисельні руйнування, є постраждалі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
02 грудня 2023, 13:07

Атака рф на Донеччині: чисельні руйнування, є постраждалі

Донецьку область обстріляли російські окупанти, призвівши до серйозних наслідків — зруйновано 25 житлових будинків та промислову споруду, є загиблі й поранені. Цю інформацію надала Донецька обласна військова адміністрація (ОВА) через свій канал у Telegram.

📢"На Волноваському напрямку пошкоджено будинок у Богоявленці Вугледарської громади. На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді загинула одна людина, пошкоджено шість приватних будинків, три багатоповерхівки та промислову будівлю", - зазначено в повідомленні.

◾У Торецькій громаді поранено одну людину, ушкодження отримали 14 будинків, з них 8 у Північному і 6 у Торецьку.

◾У Соледарській громаді обстрілювали Роздолівку і Міньківку.

◾Щодо Лисичанського напрямку, там пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади, а також під обстрілами опинились Торське і Зарічне Лиманської громади.

📅Раніше було повідомлено, що в ніч на 30 листопада російські загарбники використали шість ракет С-300 по Покровському району Донеччини. Під ракетний обстріл ворога потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Перші звіти вказували на двох загиблих, тривала пошукова операція для пошуку ще трьох людей.


Джерело: "Донецька ОВА"
+Поширити: