Партизани знищіли російських окупантів та воєнну техніку в Мелітополі – ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
02 грудня 2023, 13:37

Партизани знищіли російських окупантів та воєнну техніку в Мелітополі – ГУР

Сили українського опору у Мелітополі знищили кілька російських окупантів та пошкодили ворожий паливозаправник. Про це повідомило Головне управління розвідки у суботу, 2 грудня. Вдала операція сприяла виведенню з ладу військової техніки ворога.

📢«Несподівану та успішну атаку реалізували 1 грудня 2023 року обіднім часом на в'їзді у тимчасово окупований Мелітополь. Акція помсти ворогам відбулася на проспекті Богдана Хмельницького 115, де московські окупанти любили робити привали "на перекур". Головне управління розвідки Міністерства оборони України та відважні українські партизани нагадують: куріння – вбиває», - зазначили у відомстві.

За інформацією ГУР, адміністрація окупаційного режиму у Мелітополі намагається замовчувати наслідки атаки через страх перед можливими репресіями з боку кремлівських спецслужб.

📅Раніше в Мелітополі партизани «забавовнили» автомобіль із російськими військовими, які грабували місцеві помешкання. Мер Федоров повідомив, що саме ці солдати були причетні до чисельних пограбувань та мародерства. Вибух стався біля Авіамістечка, коли вони завантажували награбоване в автівку.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: