У тимчасово окупованому Маріуполі лунали вибухи – мерія. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
02 грудня 2023, 16:57

У тимчасово окупованому Маріуполі лунали вибухи – мерія

Потужні звуки вибухів пролунали у тимчасово окупованому Маріуполі в суботу, 2 грудня. Інформацію про це повідомив радник маріупольського міського голови, Петро Андрющенко, у своєму Telegram-каналі.

З його слів, вибухи, ймовірніше всього, пролунали на одній з баз окупантів, розташованій на території Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча.

📢«Маріуполь. Вибух о 11:20 за Києвом. Епіцентр — Кальміуський район. Попередня (обережна) інформація від наших — на ММК ім. Ілліча трохи втомилась одна з баз орків. Деталі згодом»- повідомив посадовець.

Пізніше, за оновленою інформацією, радник міського голови повідомив подробиці з посиланням на Telegram-канал «Маріуполь.Спротив».

📢«Підняли авіацію. З півночі району повідомляють про незвичний звук. Можливо, якась нова модифікація "мопедів". Пильнуємо. Пишемо», - йдеться в повідомленні.


Irta-fax
+Поширити: