Херсонщина під черговим російським обстрілом, загинув чоловік. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
03 грудня 2023, 14:47

Херсонщина під черговим російським обстрілом, загинув чоловік

У результаті ворожого мінометного обстрілу у населеному пункті Херсонського району сталася трагедія — загинув 78-річний місцевий мешканець. Про це у неділю, 3 грудня, повідомила Херсонська обласна прокуратура, вказавши, що інцидент трапився приблизно о 11:20.

📢«Внаслідок обстрілу загинув 78-річний місцевий житель. Травми, несумісні з життям, чоловік отримав перебуваючи у власному гаражі. Снаряд влучив безпосередньо у будову. Інформація щодо інших потерпілих уточнюється», - наголосили прокурори.

За словами голови Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка, село Садове потрапило під російський обстріл із тимчасово окупованого лівобережжя.

Наразі розпочато досудове розслідування щодо порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством, згідно із частиною 2 статті 438 Кримінального кодексу України.


Джерело: "Херсонська обласна прокуратура"
+Поширити: