Під російським обстрілом Херсонщина, загинула людина. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
04 грудня 2023, 16:17

Під російським обстрілом Херсонщина, загинула людина

Голова Херсонської обласної адміністрації, Олександр Прокудін, повідомив про атаку російських військ на Херсонську громаду, що призвела до поранень та жертв серед цивільного населення.

З його слів, в Антонівці російські загарбники обстріляли житлові будинки. На жаль, травми несумісні з життям отримав місцевий житель 1959 року народження. У селі Інженерне під ворожий обстріл потрапили чоловіки, які ремонтували дроти на вулиці.

📢«У двох потерпілих, 61 та 51 рік, діагностували вибухову травму та контузію. Їм надали медичну допомогу на місці. До лікарні з пораненням живота середнього ступеня тяжкості доставили 46-річного чоловіка», - зазначив Прокудін.

Раніше було повідомлено про обстріл дитсадка у Шуменському мікрорайоні Херсона, де постраждала одна людина. В будівлі дошкільного закладу зруйновано стіни, вибиті вікна.

📅Нагадаємо, що у селі Чорнянка Таврійської громади Каховського району (окупована частина Херсонщини) російські окупанти вбили чоловіка з психічними розладами.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: