Рятівне маскування: чоловік переодягнувся дитиною та намагався втекти з України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
04 грудня 2023, 17:04

Рятівне маскування: чоловік переодягнувся дитиною та намагався втекти з України

На Закарпатті прикордонникам вдалось затримати 29-річного мешканця Коломиї, який вже вчетверте намагався незаконно перетнути кордон. Про це повідомила Державна прикордонна служба.

📢«Чоловік намагався переплисти Тису, й для цього він використав надувний матрац і, щоб відвернути увагу прикордонників, одягнув дитячу рожеву шапку, аби виглядати як дитина», - зазначається у повідомленні.

Прикордонна служба зазначила, що ці незвичайні та курйозні методи маскування не допомогли йому уникнути затримання.

📅Раніше, 15 червня на пункті пропуску "Росошани" на кордоні з Молдовою, прикордонники виявили чоловіка, який намагався незаконно проникнути на територію іншої країни, ховаючись у багажнику в спеціальному боксі, призначеному для перевезення немовлят, відомому як бебі-бокс.

📅У березні 2022 року на кордоні було припинено спробу виїзду 37-річного киянина, який підробив документи, пов'язані зі смертю його дружини.


Джерело: "Державна прикордонна служба"
+Поширити: