На Львівщині було атаковано інфраструктурний об’єкт – ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
05 грудня 2023, 13:59

На Львівщині було атаковано інфраструктурний об’єкт – ОВА

Вночі 5 грудня російські ворожі дрони атакували обʼєкт інфраструктури на Львівщині, було зафіксовано незначні руйнування. Про це у вівторок, 5 грудня, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

📢«Під час повітряної тривоги, близько 4 години ранку, ворог трьома безпілотниками атакував обʼєкт інфраструктури на Львівщині. Внаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно загасили силами працівників. Є незначні руйнування», - зазначив він.

За словами Козицького, обійшлося без жертв серед людей та постраждалих. Суттєвих пошкоджень систем життєзабезпечення області також не зафіксовано.

💥Раніше тієї ж ночі війська рф атакували Україну, випустивши 17 ударних безпілотників типу "шахед" та 6 зенітних керованих ракет ЗРК С-300. Силам протиповітряної оборони вдалося збити десять ворожих дронів.

📅Також повідомлялося, що російські загарбники атакували дронами-камікадзе типу «Shahed» Чугуїв та Борову, завдавши шкоди ряду об'єктів та поранено одну людину.


Джерело: "Львівська ОВА"
+Поширити: