Командування об'єднаних сил ЗС України подякувало всім захисникам та захисницям за їх титанічний труд. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
06 грудня 2023, 12:53

Командування об'єднаних сил ЗС України подякувало всім захисникам та захисницям за їх титанічний труд

Сьогодні вся Україна відзначає та вшановує особливий день — День Збройних сил України! Своє привітання українським військовим з цієї нагоди висловив Командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

📢«Це свято, по суті, стало всенародним, адже триває нещадна війна з російським агресором за існування української нації. Дякую кожному, від чиєї майстерності, хоробрості, міцності духу і сталевої волі залежить подальша доля нашої країни, наших сімей, майбутнє наших дітей», – зазначив Наєв.

Особливою увагою він відзначив звичайного солдата-піхотинця, який попри погодні умови, щільні ворожі обстріли та невтомні атаки ворога, — міцно стоїть на сторожі кожного клаптику української землі.

📢«Дякую звичайному артилеристу, який майстерно виконує свою бойову роботу нищить ворога на полі бою та у ворожому тилу, знекровлюючи його сили й зменшуючи його прагнення до активних дій», – додав Командувач об’єднаних сил ЗСУ.

Також була висловлена подяка звичайному захиснику українського неба, який з кожним днем збільшує кількість вражених цілей, не дає агресору жодних шансів порушити спокій і стабільність існування наших міст і сіл.

📢«Дякую усім, хто одягнув військовий однострій, взяв у руки зброю і нищить нею непрошеного загарбника. Ви є гордістю і надією нашого народу»!

Слава Україні! Разом переможемо!


Джерело: "Командування об'єднаних сил ЗС України"
+Поширити: