Олексій Кузнєцов: «Вітаю з Днем Збройних сил наших мужніх захисників!». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
06 грудня 2023, 13:33

Олексій Кузнєцов: «Вітаю з Днем Збройних сил наших мужніх захисників!»

6 грудня відзначається День Збройних сил України. Народний депутат України, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Кузнєцов висловив вдячність військовослужбовцям ЗСУ та звернувся до земляків.

«Луганщина під владою ворога, але серця та думки луганчан йому не загарбати. Де б ми не перебували – за кордоном, в інших регіонах України чи в окупації – нас єднає віра в те, що наша земля буде вільною. Ми знаємо, що саме в цей час кров’ю, болем та ціною власних життів омріяну свободу здобувають бійці Збройних сил. Вклоняємося, дякуємо нашим мужнім захисникам – воїнам ЗСУ – та вітаємо їх зі святом!» – наголосив Олексій Кузнєцов.

Звертаючись до земляків, нардеп закликав дякувати Збройним силам та підтримувати українських воїнів: «Луганщина разом зі Збройними силами України! Кожен на своєму місці, я впевнений, має зробити свій вклад у Перемогу. У пам’ять про Героїв, які поклали своє життя, обороняючи луганський край. Та в славу тих, хто зараз б’є ворога на передовій!»


Ірта-fax
+Поширити: