На чемпіонаті Європи з плавання Романчук здобув першу медаль для України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
07 грудня 2023, 19:54

На чемпіонаті Європи з плавання Романчук здобув першу медаль для України

Український плавець Михайло Романчук приніс першу медаль для своєї країни на Чемпіонату Європи з плавання в Румунії. 27-річний спортсмен виборов бронзову нагороду на дистанції 1500 метрів вільним стилем, повідомляє "Суспільне. Спорт" у четвер, 7 грудня.

Представник Хмельницької області, Михайло Романчук, взяв участь у змаганнях та продемонстрував вражаючий результат. Наступним випробуванням для 27-річного плавця стане участь у відборі на дистанції 800 метрів вільним стилем, запланованому на 9 грудня. Фінал відбудеться вже 10 грудня 2023 року.

Це вже друга медаль в кар'єрі Романчука на чемпіонатах Європи на короткій воді. Першу він здобув у 2017 році, виборовши "золото" на тій самій дистанції 1500 метрів вільним стилем. Необхідно відзначити, що Михайло Романчук є срібним та бронзовим призером Олімпіади-2021 у Токіо.


Джерело: "Суспільне. Спорт"
+Поширити: