Через російські обстріли зупинились два блоки ТЕС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
07 грудня 2023, 17:05

Через російські обстріли зупинились два блоки ТЕС

Декілька енергетичних об'єктів в прифронтовій зоні постраждало від атаки російських окупантів. Зазначено, що два енергоблоки зупинили роботу після серйозного ушкодження обладнання в результаті артобстрілу. Міненерго повідомляє про тимчасовий дефіцит електроенергії в енергосистемі.

📢«Внаслідок артобстрілу серйозно пошкоджено обладнання. Припинили роботу два енергоблоки. Через цю зупинку теплових блоків, а також зниження температури навколишнього середовища фіксується тимчасовий дефіцит електроенергії в енергосистемі», – йдеться у заяві Міненерго.

Звертаючись до населення, відомство закликає використовувати електроенергію розумно та економно, особливо в періоди максимального навантаження.

📅Нагадаємо, раніше Укренерго повідомило про виникнення дефіциту електроенергії в енергосистемі, що змусило Україну звернутися до Європи за аварійною допомогою у період 11:00 до 19:00 години.

📅Нещодавно також стало відомо, що ТЕС на сході України тричі потрапила під обстріл з боку російських агресорів. Це призвело до зупинки роботи енергоблока та припинення опалення в одному з населених пунктів.


Джерело: "Міненерго"
+Поширити: