За співпрацю з російськими окупантами судитимуть мешканку Луганщини, іншій повідомлено про підозру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
09 грудня 2023, 12:49

За співпрацю з російськими окупантами судитимуть мешканку Луганщини, іншій повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Старобільської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру місцевій мешканці у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, колишня працівниця Біловодської селищної ради Луганської області у березні 2022 року почала співпрацювати з окупантами.

Жінка добровільно обійняла посаду так званого «заступника начальника управління бухгалтерського обліку та фінансового забезпечення – начальника відділу фінансування, аналізу та виконання бюджету адміністрації Біловодського району лнр».

Крім того, прокурори Сватівської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно ексзаступниці головного бухгалтера селищної ради, яка очолила «відділ бухгалтерського обліку та фінансового забезпечення адміністрації Білокуракинського району лнр».

Фігуранти забезпечують складання звітності у вказаних підрозділах, нараховують та виплачують заробітну плату працівникам у російських рублях.

Досудове розслідування здійснюють слідчі 3 управління ГУ СБУ України в Донецькій та Луганській областях.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Джерело: "Луганська обласна прокуратура"
+Поширити: