Дубінському суд обмежив терміни ознайомлення зі справою до 29 грудня. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
13 грудня 2023, 16:33

Дубінському суд обмежив терміни ознайомлення зі справою до 29 грудня

Суд встановив часові рамки для вивчення матеріалів кримінального провадження, що стосується народного депутата Олександра Дубінського, якого підозрюють у скоєнні службового підроблення для незаконного виїзду за кордон. Про це повідомила пресслужба ДБР у середу, 13 грудня.

📢«Суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про встановлення стороні захисту – підозрюваному та його захисникам – терміну до 29 грудня 2023 року», – йдеться у повідомленні.

За інформацією ДБР, підозрюваний та його захисники штучно затягують процес вивчення матеріалів, щоб спеціально затримати передачу обвинувального акта до суду.

Також, 12 грудня суд вирішив перевести нардепа до окремої камери з огляду на його безпеку.

📌30 листопада сам депутат повідомляв, що його перевели в камеру із десятьма іншими ув'язненими, де не забезпечили належних умов, та йому довелося сидіти на стільці. Він також заявив, що його побили п’ять-шість осіб після відбою, завдавши ушкоджень ребрам та іншим частинам тіла, намагаючись залишити мінімум слідів. Він представив результати медичного обстеження на судовому засіданні та продемонстрував гематому на боці.

📌14 листопада суд у Києві взяв під варту депутата Олександра Дубінського за обвинуваченням у державній зраді, звинувачуючи його у співпраці з російськими спецслужбами з 2016 року. Дубінський, відомий тепер під прізвиськом «Буратіно», відкидає ці обвинувачення, а його адвокати активно ведуть аккаунти у соціальних мережах.

📅Також нагадаємо, що з початку листопада Дубінський перебував під домашнім арештом у зв'язку з іншою справою, пов'язаною з підозрою в організації незаконного перетину кордону для брата його громадянської дружини до Норвегії.


Джерело: "ДБР"
+Поширити: