Поляки влаштували жорстку блокаду всього кордону – ДПСУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
20 лютого 2024, 14:21

Поляки влаштували жорстку блокаду всього кордону – ДПСУ

За інформацією Держприкордонслужби України від 20 лютого, учасники акції протесту в Польщі почали посилювати блокування руху на кордоні з Україною.

📌Згідно з повідомленням, внаслідок протестів, рух вантажівок в обох напрямках через пункт пропуску Медика-Шегині був повністю зупинений, а про термін завершення такого блокування наразі невідомо.

📌У пункті пропуску Долгобичув-Угринів протестувальники висловили намір зупинити рух для всіх видів транспорту до 17:00 вівторка.

📌«Зосін-Устилуг. З 13.00 по 16:00 за Київським часом, протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках. Обіцяють пропускати лише вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою», – йдеться у повідомленні

📌На пункті пропуску Корчова-Краківець учасники протесту вирішили заблокувати рух для всіх вантажівок на виїзд з Польщі до 21:00 за Київським часом, за винятком тих, які перевозять критично важливі вантажі. Проте, інші види транспорту можуть рухатися без обмежень в обидва напрямки.

📌У пункті пропуску Гребене-Рава-Руська з 13:00 за Київським часом рух всього транспорту був заблокований в обох напрямках, крім тих, які перевозять критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

📌Наразі також повідомлено, що до 19:00 за Київським часом на пункті пропуску Дорогуськ-Ягодин буде повністю припинено рух вантажного транспорту в обидва напрямки.

📅Нагадаємо, що з 9 лютого польські фермери продовжили протести на кордоні з Україною, а з 20 лютого планують заблокувати всі прикордонні переходи між Польщею та Україною, а також під'їзні шляхи до залізничних перевалочних станцій і морських портів. Ці дії здійснюються, начебто, у знак протесту проти ввезення української агропродукції, планів Єврокомісії продовжити економічний безвіз з Україною ще на рік, а також проти "зеленого курсу" ЄС.


Джерело: "Держприкордонслужби України"
+Поширити: