Від російського обстрілу на Донеччині поранено чотирьох рятувальників ДСНС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
21 лютого 2024, 13:01

Від російського обстрілу на Донеччині поранено чотирьох рятувальників ДСНС

Пресслужба ДСНС України в середу, 21 лютого, повідомила, що четверо рятувальників постраждали під час ворожого обстрілу Донеччини.

📢«Вночі ворог вкотре завдав ударів по Покровському району. Один із безпілотників влучив у будівлю, де проживали рятувальники. В результаті постраждало четверо співробітників ДСНС», – зазначається у звіті.

Також повідомляється, що ввечері 20 лютого внаслідок ракетного удару по м. Дружківка пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини, проте рятувальники не постраждали.

📅Нагадаємо, що торік у листопаді на Запоріжжі під час обстрілу загинули двоє бійців ДСНС, які прибули для рятувальних робіт на місце російського удару, і ворог підступно ударив вдруге. Також нещодавно в Олександрійському районі Кіровоградщини під час ліквідації масштабної пожежі загинув рятувальник.


Джерело: "ДСНС України"
+Поширити: